Kolbász. Csabai módra.

Jellegzetes fűszerezés:
pirospaprikával és egész köménnyel a teljes ízélményért.

A különleges íz titka?
A bükkfahasábokon való hagyományos füstölés.

Igazi hungarikum minden étkezésnél:
Úgy készítjük a Csabait, ahogy nagyapáink is csinálták.

Szárazkolbászok

Készíts finom szendvicseket a Csabai szárazkolbászokkal! A hagyományos íz reggel, munka vagy iskola előtt is garantált – ha pedig hazaértél, akkor vacsorára is jól fog esni!
Tovább
Szárazkolbászok

Lángolt kolbászok

Igazi Csabai élmény sütésnél-főzésnél: a lángolt Csabai kolbász kitűnő hozzávaló, ha valami hagyományos finomságot szeretnél elkészíteni!
Tovább
Lángolt kolbászok

Snack kolbászok

Ha egy kis Csabaira vágysz, de még nincs itt a vacsoraidő: a snack kolbászok bármikor kitűnő harapnivalót nyújtanak! Böngészd át kedvenc ízeidet itt:
Tovább
Snack kolbászok

Vastagkolbászok

A kiadós szendvicsek egyik alappilére a Csabai vastagkolbász! Uzsonnához, ebédszünethez vagy kiránduláshoz: bármilyen étkezésnél megállják a helyüket!
Tovább
Vastagkolbászok